Xiaomi Piston Fresh headset fekete
2 990 Ft (HUF)
nettó: 2 354 Ft (HUF)

Cikkszám: 03-04-029

Elérhetőség: nincs raktárkészlet


Termékleírás:
Köszönjük, hogy a XIAOMI HUOSAI fülhallgatókat választotta!
A legjobb zenei élmények élvezéséhez 3 hónap „Duomi Music” VIP használatot biztosítunk ingyen, amihez letöltések és más extra szolgáltatások is tartoznak.
Kérjük, látogasson el a XIAOMI fülhallgatók hivatalos oldalára:
http://xiaomi-mi.com
Hozzon létre egy fiókot a www.1more.com oldalon, gépelje be a termék szériaszámát és legyen tagja a közösségnek, hogy még több előnyt szerezhessen.

A Xiaomi Piston mikrofonos fülhallgató gondosan tervezett kialakítása révén kiemelkedő hangminőséget kínál kategóriájában. A hangkamra kialakítása teljesen egyedi, telt mély és tiszta magas hangokat adva vissza ezzel. A rézmagos meghajtó dinamikusan adja vissza a hangokat, és a fülhallgató élettartamát is nagyban meghosszabbítja. A nagyon könnyű, polikarbonát alapanyag kényelmes viseletet biztosít. A fülhallgató akár zenehallgatás, akár beszélgetés közben is jó szolgálatot tesz. Kiváló minőségben hallgathatja kedvenc zenéit és vezetés közben vagy a hangos utcai forgatagban is telefonálhat a segítségével. Az Ön kényelme érdekében 3 nyomógombbal felszerelt, mikrofonos távirányítót építettek a vezetékbe, így a kezelése gyerekjáték. Fogadhat hívás, indíthat keresést, vagy szabályozhatja a hangerőt anélkül, hogy a telefont elő kellene vennie a zsebéből.

Technikai paraméterek:
- kábelhossz – 1,2m
- frekvencia átvitel – 20Hz – 20kHz
- érzékenység – 93dB
- Ellenállás – 16Ohm
- csatlakozó típusa – 3,5mm Jack
- felépítése – zárt
- garancia – 1év


Információk

Céginformációk
Elérhetőségek
Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi szabályzat
Szállítási feltételek
Regisztrációs feltételek

Fizetési módok


Fiókom


Belépés
Regisztráció
Kosár
Letöltések

Csatornák